perjantai 11. marraskuuta 2016

Perjantain touhuja

Tänään minulla on ollut rento työpäivä! Ei mitään sellaista pakollista tekemistä, eli ihan oman fiiliksen mukaan olen hommia tehnyt. Aamulla herättiin lasten kanssa puoli seitsemältä ja poikkeuksellisesti syötiin aamupala kotona. Kahdeksan aikaan vein tytön (6v) päiväkodille, mistä lähtivät retkelle Heurekaan ja pojan (2,5v) isoäidilleen. Tästä palasin kotiin varastolleni ja laitoin erän betonituotteitani valuun. Tässä muutama kuva noista tuotteista mitä muun muassa valmistan.


Sen jälkeen keksi ihan hassun idean! Päätin tehdä ilmoittautumisen Tampereen käsityömessuille, jotka ovat VIIKON kuluttua... No totta kai tiesin, ettei sinne enää paikkaa saisi, mutta olihan se kiva haaveilla hetki. Asiakaspalvelijakin oli kohtelias ilmoittaessaan, että kannattaisi hakea ennemmin vuoden 2017 messuille, mitähän kaikkea hekin saavat päivittäin nähdä? :D
 
Päätin palata maan pinnalle ja aloin suunnitella tulevia joulumarkkinoita Lahdessa, missä minulla on paikka varattuna. Niinpä tein nettitilauksen Puttipajaan, ihan vain pieni erä käsin valettuja kynttilöitä, mitkä sopisivat toivon mukaan loistavasti betonialustoilleni. Jännityksellä odottelen milloin tilaus saapuu ja pääsen suunnittelemaan lahjapakkauksia markkinoille.
 
Kello olikin tässä vaiheessa jo yllättävän paljon, mutta päätin vielä alkaa leikkaamaan osia heijastaviin kisuihin. Nämä oli alkuun ihan hauskoja leikellä, mutta nyt kun määrät ovat isompia haaveilen jo kuvioleikkurista, tai mahdollisesti jonkin sortin leikkauspalvelusta... No ehkä joskus myöhemmin, varmasti yhdet markkinat selvitään vielä käsipelillä!

 
Sellainen oli minun perjantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti